Menukort
Åbningstider:
Søndag – Torsdag 10.00- ca. 21.00
Fredag-Lørdag 10.00- ca. 22.00
(Køkkenet lukker 30 min før.)
Nohr’s Grill
Oksefilet
Ca. 220 g grillet oksefilet, garniture, ovnbagte kartofler.
Vælg mellem: bearnaise, whisky eller pebersauce.
189.-
Kyllingefilet
Ca. 200 g grillet kyllingefilet, garniture, serveres med salat, ovnbagte kartofler og whiskysauce.
149.-
Oksemørbrad
Ca. 200 g oksemørbrad, garniture, serveres med salat og ovnbagte kartofler.
Vælg mellem: bearnaise, whisky eller pebersauce.
269.-
Ribeye
Ca 250 gram Ribeye serveres med garniture, ovnbagte kartofler. Vælg mellem: Bearnaise, Whisky eller pebersauce.
259.-
Hakkebøf
Hakkebøf af oksefars, serveres med stegte løg, ovnbagte kartofler og pebersauce.
139.-
Spareribs
500 g spareribs, garniture, serveres med kartoffelbåde og barbecuesauce.
169.-
Bøfsandwich
Med 200 g grillbøf, rå løg, ristede løg, agurkesalat,
rødbeder, brunsovs, ketchup, remoulade.
119.-
Stjerneskud
Den klassiske stjerneskud, med 2 stegte rødspættefiletter,
rejer, kaviar, asparges, æg og dressing.
159.-
Laksesteak
Laksefilet grillet på kulgrill, serveres med ovnbagte kartofler, garniture og sauce.
189.-
*Der tages forbehold for tastefejl.